Բաղադրամասեր

6 հատ ձու
150 գրամ շաքարավազ
150 գրամ կանեփ
150 գրամ սերուցքային կարագ
130 գրամ ալյուր
Գլազուրի համար ՝ Կրեմի համար ՝ 150 գրամ շաքարավազ
8 ձվի դեղնուց
1 լ սերուցք
1/2 ճաշի գդալ ալյուր
1 նարնջի կեղև

Պատրաստման եղանակը

Դեղնուցը սպիտակուցից առանձնացնել, կարագը հալեցնել, դեղնուցը շաքարավազի մի մասի հետ հարել, սպիտակուցը՝ մնացած շաքարավազի հետ։ Ալյուրն ու կանեփը միախառնել, բոլոր զանգվածները միացնել իրար։
Թխել 4 շերտ՝ 30-40 րոպե 170 աստիճանով։
Պատրաստել կրեմը:
Դեղնուցը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ալյուրը։
Սերուցքը հարել, ավելացնել նարնջի քերած կեղևը։
Եռացնել կրակին։
Սերուցքի մեջ լցնել դեղնուցը՝ թողնելով կրակին։
Քսել կրեմը, վերջում ավելացնել սերուցքով ու շոկոլադով պատրատսված գլազուրը։

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ