Հավը մաքրել,բաժանել7-8 մասի և կարմրացնել:Մի քանի փոքրիկ գլուխ սոխ մաքրել և ամբողջական վիճակում:Յուղի մեջ 2 կերակրի գդալ ալյուր բովել և վրան լցնել մեկ լիտր սպիտակ գինի (գինին լցնելիս պետք է ալյուրը անընդհատ տրորել,որպեսզի գնդիկներ չգոյանան:)Երբ  ստացվի միասեռ  զանգված,մեջը գցել տապակած  մսի կտորներն ու սոխը,աղը,սև պղպեղը ,դափնետերև և 1 ժամ դնել մարմանդ կրակի վրա:Հավի միսը մատուցել գինու և արգանակի հետ:

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ