
Հավը մաքրել,բաժանել7-8 մասի և կարմրացնել:Մի քանի փոքրիկ գլուխ սոխ մաքրել և ամբողջական վիճակում:Յուղի մեջ 2 կերակրի գդալ ալյուր բովել և վրան լցնել մեկ լիտր սպիտակ գինի (գինին լցնելիս պետք է ալյուրը անընդհատ տրորել,որպեսզի գնդիկներ չգոյանան:)Երբ ստացվի միասեռ զանգված,մեջը գցել տապակած մսի կտորներն ու սոխը,աղը,սև պղպեղը ,դափնետերև և 1 ժամ դնել մարմանդ կրակի վրա:Հավի միսը մատուցել գինու և արգանակի հետ:
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0