
Անհրաժեշտ է՝
- 5 հատ կարտոֆիլին ՝ 200 գրամ խոզապուխտ,
- 1 հատ միջին չափի սոխ,
- 1 հատ կծու պղպեղ,
- 1 հատ ձու 1 ճաշի գդալ ալյուր,
- 1 ճաշի գդալ կարագ,
- 50 գրամ պանիր,
- բուսայուղ,
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը շատ լավ լվանալ և չորացնել
Լցոնի համար ՝ Սոխը և կանաչին կտրատել, տապակել։
Պանիրն ու նախապես տապակված խոզապուխտը ավելացնել տապակած սոխին ու կանաչիներին։
Կարտոֆիլը մեջտեղից կիսել, միջուկը հանել, միջուկը ավելացնել ընդհանուր զանգվածին։
Ստացված զանգվածը զգուշորեն լցնել կարտոֆիլի մեջ:
Պատել ալյուրով և տապակել ձեթի մեջ։
Բարի ախորժակ
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0