Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Զոզ Հովսեփյան – «Զարթուցիչ»

  • Լիաննա Ստեփանյան-«Նվիրվում է հերոս Տիգրան Հարությունյանին»

  • Լրացուցիչ գումարներ հատկացնելով գիտությանը կարելի է շատ արագ ստանալ հզոր պաշտպանական ներուժ / Արեգ Միքայելյան

  • Աշխարհի ամենաէկզոտիկ փառատոններից մեկը այս տարի մարդաշատ չէր կորոնովիրուսի պատճառով

  • Լիանա Հակոբյան – «Աստղերը»

  • Ժենյա Եղիկյան – «Երեք բազում կետ»

  • Վրեժ Սարգսյան — «Գաղթ»

  • Գեղամ Բիջոյան — «Մենք սպանել ենք մեր ներսը։ Այն, ինչ անհրաժեշտ է»

  • Լիանա Գասպարյան — «Թողած հետքերով»

  • Արման Սարգսյան – «Պատերազմի օրերից»

ԽոհանոցՀետաքրքիր
Գլխավոր›Խոհանոց›Փանքեյք

Փանքեյք

Հեղինակ՝ Տաթև Խաչատրյան
05/08/2020
1286
0
Share:

Փանքեյքերն ամերիկյան փքուն բլիթներ են, որոնք տեսքով օլադիներ են հիշեցնում։ Փանքեյք պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

— ձու – 1 հատ

— Կաթ –  300 մլ

— շաքարավազ – 3 ճ/գդ

— կարագ – 2 ճ/գդ

— վանիլին – 2 թ/գդ

— փխրեցուցիչ – 2 թ/գդ

— աղ – 1 պտղունց

— ալյուր – 200 – 250 գրամ։

Ինչպես պատրաստել փանքեյք։         Կարագը հալեցնում ենք, այնուհետև թողնում ենք, որ սառչի։ Ավելացնում ենք կաթը, ձուն, շաքարավազը, վանիլինը, աղը և խառնում ենք։ Այնուհետև լցնում ենք ալյուրը և փխրեցուցիչը ու լավ հարում ենք։ Թավան տաքացնում ենք և չոր թավայի մեջ խմոր ենք լցնում ու եփում։ Եփում ենք միջին ուժեղության կրակի վրա, մինչև որ պղպջակներ գոյանան։Ահա և վերջ մեր փանքեյքը պատրաստ է։                                                               Ի դեպ, փանքեյքը կարելի է  մատուցել մեղրի, մուրաբայի, նուտելայի, թթվասերի, խտացրած կաթի և այլնի հետ։


 

Նախորդ հոդվածը

Առողջ ապրելակերպի կազմակերպումն ինքնամեկուսացման պայմաններում

Հաջորդ հոդվածը

Բարակ նրբաբլիթներ կարտոֆիլով

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • ԱշխարհԺամանցՀետաքրքիր

    Գինեսի ռեկորդների գիրք

    02/17/2020
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • ԿրթականՀետաքրքիր

    Ի՞նչ է դեբետն ու կրեդիտը

    01/12/2020
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • ԱրվեստՀետաքրքիր

    Ասեղնագործություն

    06/07/2020
    Հեղինակ՝ Լուիզա Քոթանջյան
  • ԱշխարհԳիտականՀետաքրքիր

    Գիտնականները վերականգնել են 3000-ամյա մումիայի ձայնը

    01/24/2020
    Հեղինակ՝ Արմեն Թադևոսյան
  • ԱրվեստԺամանցՀետաքրքիր

    Հայտնի են Դեպի Եվրատեսիլ 2020 -ի մասնակիցների անունները

    01/28/2020
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • Խոհանոց

    Էկլեր

    09/03/2019
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան

Ձեզ կհետաքրքրի

  • ՄտքերՆախագծեր

    Սերգեյ Թորիկյան – «Վերջակետդ ստորակետ եմ համարել…»

  • Ճանաչիր ինձՆախագծեր

    Ճանաչիր ինձ – Ան խաչատրյան

Գիրք

Book Cover: ԳրաՀոսք - Մտքերի ժողովածու

ԳրաՀոսք - Մտքերի ժողովածու

Լրահոս

  • 01/19/2021

    Զոզ Հովսեփյան – «Զարթուցիչ»

  • 01/15/2021

    Լիաննա Ստեփանյան-«Նվիրվում է հերոս Տիգրան Հարությունյանին»

  • 01/13/2021

    Լրացուցիչ գումարներ հատկացնելով գիտությանը կարելի է շատ արագ ստանալ հզոր պաշտպանական ներուժ / Արեգ Միքայելյան

  • 01/13/2021

    Աշխարհի ամենաէկզոտիկ փառատոններից մեկը այս տարի մարդաշատ չէր կորոնովիրուսի պատճառով

  • 01/10/2021

    Լիանա Հակոբյան – «Աստղերը»

  • 01/10/2021

    Ժենյա Եղիկյան – «Երեք բազում կետ»

  • 01/09/2021

    Վրեժ Սարգսյան — «Գաղթ»

  • 01/09/2021

    Գեղամ Բիջոյան — «Մենք սպանել ենք մեր ներսը։ Այն, ինչ անհրաժեշտ է»

  • 01/06/2021

    Լիանա Գասպարյան — «Թողած հետքերով»

  • 01/04/2021

    Արման Սարգսյան – «Պատերազմի օրերից»

  • 01/03/2021

    Ջուլետա Խաչատրյան. «Պարտավոր եմ ուժեղ լինել»

  • 01/03/2021

    Շուշանիկ Մելիքբեկյան – «Վիրավոր է հայրենիքս»

  • 12/31/2020

    Սյուզաննա Գասպարյան – «Անվերնագիր»

  • 12/31/2020

    Ամանորի անվանումները հայերենի բարբառներում

  • 12/31/2020

    Գեղամ Բիջոյան — «Նամակ մարտի դաշտից»


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Վիճակագրություն

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում:
Մենք օգտագործում ենք «Cookie»-ներ, այցելությունները վերլուծելու և կայքի աշխատանքը բարելավելու համար:
Լավ Ավելին
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled

A platform for everyone