Կաթնային կոկտել

Անհրաժեշտ է

  • 150 գ ելակ,
  • 25 գ վարսակաձավար,
  • 450 մլ ցածր յուղայնությամբ կաթ,
  • 1 ճաշի գդալ մեղր,
  • 50 գ բնական յոգուրտ

Պատրաստման եղանակը

  • Թավայի վրա մի քանի րոպե տապակել վարսակաձավարը, քանի դեռ գույնը չի մգացել։
  • Դնել բլենդերի մեջ և ավլացնել մնացած բաղադրամասերը, հարել մինչև միատարր զանգված ստացվի:
  • Լցնել 2 բաժակի մեջ և սառեցնել։

Բարի ախորժակ

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ