
Բաղադրիչներ
Աղացած միս- 1 կգ
Ձու- 1 հատ
Ջուր- 2 բաժակ
Աղ
Սև և կարմիր պղպեղ
Ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Նախօրոք միսը համեմել համեմունքներով:
Խմոր- Ալյուրը, ձուն և ջուրը խառնել, որպեսզի ստացվի պինդ խմոր: Խմորը ոչ շատ բարակ բացել, կտրատել, վրան միս դնել և կապել: Թավան լավ յուղել և մաթըն շարել: Վրան դնել կարագ և եփել 250 ցելսուս ջերմաստիճանում:
Եփելուց հետո վրան լցնել արգանակ և թողնել 5-10 րոպե: Կարելի է մատուցել սխտոր մածունով: ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ)
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0