
Բաղադրատոմս
Մածուն- 0.5 լ
Սոդա- 1 թեյի գդալ
Շաքարավազ- 1.5 բաժակ ( 250 գ)
Ձեթ- 7 ճաշի գդալ
Վանիլ
Ալյուր- 3 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
Ավելացնել բաղադրիչները, խառնել, որ ստացվի թույլ խմոր: Թավան լավ յուղել, լցնել խմորը և եփել 150-200 ցելսուս ջերմաստիճանում:
Հեշտ և արագ կեկսը պատրաստ է: Բարի ախորժակ)))
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0