Համեղ Բոնի-M

Բաղադրիչներ

Ձու- 3հ.

Շաքարավազ- 2 բաժակ

Կարագ-200 գ

Մեղր- 3-4 ճաշի գդալ

Սոդա- 2 թեյի գդալ

Թթվասեր- 500 գ

Կակաո- 1 ճաշի գդալ

Ալյուր- 4-5 բաժակ

Վանիլ

Պատրաստման եղանակը

Խմոր- 1 բաժակ շաքարավազը, 100 գ կարագը, մեղրը, սոդան, ձուն դնել գոլորշու վրա մինչև փրփրի: Ավելացնել ալյուրը: Խմորը բաժանել 4 մասի: Եփել 200 ցելսուս ջերմաստիճանում:

Կրեմ- 100 գ կարագը, 1 բաժակ շաքարավազը, թթվասերը և կակաոն հարել:

Կրեմը քսել շերտերին: Վրան կարելի է քերել շոկոլադ: Խմորեղենը պատրաստ է:

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ