
Բաղադրիչներ
Ձու- 3հ.
Շաքարավազ- 2 բաժակ
Կարագ-200 գ
Մեղր- 3-4 ճաշի գդալ
Սոդա- 2 թեյի գդալ
Թթվասեր- 500 գ
Կակաո- 1 ճաշի գդալ
Ալյուր- 4-5 բաժակ
Վանիլ
Պատրաստման եղանակը
Խմոր- 1 բաժակ շաքարավազը, 100 գ կարագը, մեղրը, սոդան, ձուն դնել գոլորշու վրա մինչև փրփրի: Ավելացնել ալյուրը: Խմորը բաժանել 4 մասի: Եփել 200 ցելսուս ջերմաստիճանում:
Կրեմ- 100 գ կարագը, 1 բաժակ շաքարավազը, թթվասերը և կակաոն հարել:
Կրեմը քսել շերտերին: Վրան կարելի է քերել շոկոլադ: Խմորեղենը պատրաստ է:
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0