Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Մերօրյա հերոսներ
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
    • Հաշվապահություն
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

A platform for everyone

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Մերօրյա հերոսներ
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
    • Հաշվապահություն
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Աուդիտ․ Դաս 3 – Աուդիտի իրականացման սկզբմունքները

  • Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • Մարիետա – «Գինին ու դու»

  • Հաշվապահություն․ Դաս 10 – Շրջանառության տեղեկագիր

  • Հաշվապահություն․ Դաս 9 – Փաստաթղթավորում, գույքագրում և փաստաթղթերի շրջապտույտ

  • Հաշվապահություն․ Դաս 8 – Գնահատում և կալկուլյացիա

  • Հաշվապահություն․ Դաս 7 – Հաշվապահական հաշվառման և հաշվային պլանի էությունը

  • Հաշվապահություն․ Դաս 6 – Կազմակերպության ակտիվներն ու դրանց գոյացման աղբյուրները

Խոհանոց
Գլխավոր›Խոհանոց›Համեղ Բոնի-M

Համեղ Բոնի-M

Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
08/23/2019
1494
0
Share:

Բաղադրիչներ

Ձու- 3հ.

Շաքարավազ- 2 բաժակ

Կարագ-200 գ

Մեղր- 3-4 ճաշի գդալ

Սոդա- 2 թեյի գդալ

Թթվասեր- 500 գ

Կակաո- 1 ճաշի գդալ

Ալյուր- 4-5 բաժակ

Վանիլ

Պատրաստման եղանակը

Խմոր- 1 բաժակ շաքարավազը, 100 գ կարագը, մեղրը, սոդան, ձուն դնել գոլորշու վրա մինչև փրփրի: Ավելացնել ալյուրը: Խմորը բաժանել 4 մասի: Եփել 200 ցելսուս ջերմաստիճանում:

Կրեմ- 100 գ կարագը, 1 բաժակ շաքարավազը, թթվասերը և կակաոն հարել:

Կրեմը քսել շերտերին: Վրան կարելի է քերել շոկոլադ: Խմորեղենը պատրաստ է:

Թեգերcakeskitchen
Նախորդ հոդվածը

ԽԱՉԱՊՈՒՐԻ

Հաջորդ հոդվածը

Ամեն օր ասում եք վաղը…

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • Խոհանոց

    Տոլմայի 50 բաղադրատոմս

    09/27/2019
    Հեղինակ՝ Ավո Ավետիսյան
  • Խոհանոց

    Կորեական աղցան

    08/19/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • Խոհանոց

    Դեղձով դեսերտ

    08/15/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • Խոհանոց

    Թռչնի կաթ

    08/22/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • Խոհանոց

    Մեղրով շոկոլադե տորթ

    09/21/2019
    Հեղինակ՝ Ավո Ավետիսյան
  • Խոհանոց

    Զովացուցիչ ձմերուկով ֆրեշ

    08/14/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան

Հետաքրքիր

  • ՄտքերՆախագծեր

    Ֆարիդա Մալխասյան – «Կեսգիշերվա սոնդերո»

  • ԱշխարհՀետաքրքիր

    Հազարավոր աղջիկներ են հայտավորվել ճապոնացի միլիարդատեր Մաեձավայի սիրեցյալը դառնալու համար

Գիրք

Book Cover: ԳրաՀոսք - Մտքերի ժողովածու

ԳրաՀոսք - Մտքերի ժողովածու

Լրահոս

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 3 – Աուդիտի իրականացման սկզբմունքները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • 04/16/2021

    Մարիետա – «Գինին ու դու»

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 10 – Շրջանառության տեղեկագիր

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 9 – Փաստաթղթավորում, գույքագրում և փաստաթղթերի շրջապտույտ

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 8 – Գնահատում և կալկուլյացիա

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 7 – Հաշվապահական հաշվառման և հաշվային պլանի էությունը

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 6 – Կազմակերպության ակտիվներն ու դրանց գոյացման աղբյուրները

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 5 – Ֆինանսական հաշվետվության օգտագործողները, նշանակությունը և պարտավորությունների սահմանումը

  • 04/15/2021

    Մարիետա – «Անհնար հանդիպում»

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 4 – Հաշվապահական հաշվառման տեսակները, մեթոդը և նրա հիմնական տարրերը

  • 04/15/2021

    Երազիկ Վարդանյան – «Ես կլռեմ»

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 3 – Տնտեսական հաշվառման չափիչներն ու տեսակները


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Լրահոս

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 3 – Աուդիտի իրականացման սկզբմունքները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • 04/16/2021

    Մարիետա – «Գինին ու դու»

Գիրք

Book Cover: Ընթերցողը - Բերնհարդ Շլինկի

Ընթերցողը - Բերնհարդ Շլինկի

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում: