
Բաղադրիչներ
- շերտավոր խմոր – 500 գրամ
- պանիր – 400 գրամ
- ձու – 1 հատ
- կաթ – 1,5 ճաշի գդալ
- ալյուր – 4 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
- Քերել պանիրը, խառնել սպիտակուցի հետ։
- Խմորից կտրատել քառակուսիներ, պանրային զանգվածը դնել խմորի վրա։
- Դեղնուցը խառնել կաթի հետ։
- Խմորի կտորները ծալել ծրարի նման, քսել դեղնուցով զանգվածով։
- Թխել 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում 30 րոպե։
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
1
Օգտակար
1
Սիրելի
1
Վստահ չեմ
0