Ինչպե՞ս պատրաստել խաչապուրի

Բաղադրիչներ

  • շերտավոր խմոր – 500 գրամ
  • պանիր – 400 գրամ
  • ձու – 1 հատ
  • կաթ – 1,5 ճաշի գդալ
  • ալյուր – 4 ճաշի գդալ

Պատրաստման եղանակը

  • Քերել պանիրը, խառնել սպիտակուցի հետ։
  • Խմորից կտրատել քառակուսիներ, պանրային զանգվածը դնել խմորի վրա։
  • Դեղնուցը խառնել կաթի հետ։
  • Խմորի կտորները ծալել ծրարի նման, քսել դեղնուցով զանգվածով։
  • Թխել 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում 30 րոպե։

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ