Ելակով և բալով մուրաբա

Բաղադրիչներ

  • ելակ – 1 կգ
  • բալ – 1 կգ
  • շաքարավազ – 1 կգ

Պատրաստման եղանակը

  • Հեռացնել բալի կորիզները, շաքարավազի կեսի հետ միասին տաքացնել 4-5 րոպե։
  • Մեկ այլ կաթսայում մի փոքր տրորել ելակը մնացած շաքարավազի հետ, թույլ կրակի վրա տաքացնել մինչև եռման աստիճան, եփել 5-7 րոպե, ավելացնել բալը։
  • Խառնել թույլ կրակի վրա 2-3 րոպե, լցնել տաք բանկաների մեջ
  • Պահածոյացնել։

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ