Պաղպաղակ բանանով և դարչինով

Բաղադրիչներ

  • կաթ – 500մլ
  • բանան – 2հատ
  • սերուցք – 500մլ
  • խտացրած կաթ – 1 բանկա
  • վանիլային շաքարավազ
  • ընկույզ – 1 բուռ
  • շաքարավազ – 2 ճ/գ
  • դարչին – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  • Բանանը դարձնել խյուս։
  • Խառնել բոլոր բաղադրիչները բացի ընկույզից, հարել մինչև դառնա միատարր զանգված։
  • Դնել սառցարանը 6 ժամով, ժամը մեկ խառնել։
  • Ընկույզը թրջել ջրով, թաթախել շաքարավազի մեջ, դնել վառարանը մինչև շաքարավազը հալվի։
  • Մատուցել պաղպաղակը` զարդարելով ընկույզով և կարամելով։

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ