Ինչ է հարկավոր

Ձու – 2 հատ

Շաքարավազ – 3 բաժակ

Կակաո – 2 ճաշի գդալ

Ալյուր – 4 ճաշի գդալ

Վանիլին (փոշի կամ շաքարավազ)

Պնդուկ – 1 բաժակ

Կարագ – 1 թեյի գդալ

Կաթ – 2 բաժակ


Ինչպես պատրաստել

Հարկավոր է հարել ձուն և շաքարավազը: Ավելացնել ալյուրը, կակաոն, քերած պնդուկը, կարագը և վանիլինը: Բոլորը միասին լավ խառնել, այնուհետև ավելացնել կաթը և նորից լավ խառնել: Ստացված զանգվածը դնել մարմանդ կրակի վրա, խառնել մինչև պնդանալը:


Բարի ախորժակ:


Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ