
Բաղադրիչները՝
- 100 գ ֆունչոզա
- 1 հատ բուլղարական պղպեղ
- 1 հատ թարմ վարունգ
- 1 հատ գազար
- 3 ճաշի գդալ բուսայուղ
- 2 թեյի գդալ լիմոնի հյութ
- 1 թեյի գդալ մեղր
- 2 թեյի գդալ չորացրած սխտոր
- 2 թեյի գդալ կծու կարմիր պղպեղ
- աղ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Ֆունչոզայի վրա լցնել եռացրած ջուր և թողնել 5~7 րոպե: Հետո այն քամել, 20 վարկյան պահել հոսող ջրի տակ: Թողնել մինչև քամվի:
Վարունգը, գազարն ու պղպեղը բարակ երկար շերտերով կտրատել և ավելացնել ֆունչոզայի վրա:
Պատրաստել սոուս՝ բուսական յուղը, կիտրոնի հյութը, մեղրը, չորացրած սխտորը և կարմիր կծու աղացած պղպեղը խառնել առանձին ամանի մեջ և ավելացնել ֆունչոզային:
Խառնել և թողնել սառնարանում 30 րոպե:
Աղցանը պատրաստ է
Բարի ախորժակ
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0