
Բաղադրիչները.
Ալյուր-35գ
Վանիլին-9գ
Ձու-3 հատ
Շաքարավազ-150գ
Կաթ-400մլ
Պատրաստման եղանակը.
1)Ձվի դեղնուցները խառնում ենք շաքարավազի,վանիլինի և ալյուրի հետ։
2)Կաթը եռացնում ենք,լցնում դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում։
3)Եռացնում ենք այնքան,մինչև ստանանք համասեռ զանգված։
4)Եփովի կրեմը կարող ենք օգտագործել շերտավոր խմորով պատրաստված թխվածքների մեջ։
5)Ինչպես նաև կարող ենք մրգային աղցան պատրաստել։
Աղբյուրը՝ cooks.am
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0