Եփովի կրեմ

Բաղադրիչները.
Ալյուր-35գ
Վանիլին-9գ
Ձու-3 հատ
Շաքարավազ-150գ
Կաթ-400մլ
Պատրաստման եղանակը.
1)Ձվի դեղնուցները խառնում ենք շաքարավազի,վանիլինի և ալյուրի հետ։


2)Կաթը եռացնում ենք,լցնում դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում։


3)Եռացնում ենք այնքան,մինչև ստանանք համասեռ զանգված։


4)Եփովի կրեմը կարող ենք օգտագործել շերտավոր խմորով պատրաստված թխվածքների մեջ։


5)Ինչպես նաև կարող ենք մրգային աղցան պատրաստել։

Աղբյուրը՝ cooks.am

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ