
Անհրաժեշտ է՝
- 6 հատ սմբուկին ՝ 2 հատ գազար,
- 2 հատ սոխ,
- 2 ճաշի գդալ քացախ,
- 4 հատ քաղցր պղպեղ,
- ձիթայուղ,
- աղ,
- պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
- Սմբուկը լվանալ, բարակ կտրատել, համեմել աղով:
- Լավ խառնել մինչև սմբուկի հյութը դուրս տա:
- Թողնել սառնարանում առնվազն 8 ժամ:
- Այնուհետ լավ քամել և տապակել բուսական յուղով:
- Պղպեղը բարակ կտրատել, գազարն անցկացնել քերիչով:
- Խառնում ենք սմբուկին: և վելացնում սխտորը, սոխն ու շարունակում տապակել
- Ավելացնենում ենք քացախը, կանաչին, աղ ու պղպեղով համեմունք ենք և 12 ժամ թողնում ենք սառնարանում:
Բարի ախորժակ
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0