Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Մերօրյա հերոսներ
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
    • Հաշվապահություն
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

A platform for everyone

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Մերօրյա հերոսներ
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
    • Հաշվապահություն
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • Մարիետա – «Գինին ու դու»

  • Հաշվապահություն․ Դաս 10 – Շրջանառության տեղեկագիր

  • Հաշվապահություն․ Դաս 9 – Փաստաթղթավորում, գույքագրում և փաստաթղթերի շրջապտույտ

  • Հաշվապահություն․ Դաս 8 – Գնահատում և կալկուլյացիա

  • Հաշվապահություն․ Դաս 7 – Հաշվապահական հաշվառման և հաշվային պլանի էությունը

  • Հաշվապահություն․ Դաս 6 – Կազմակերպության ակտիվներն ու դրանց գոյացման աղբյուրները

  • Հաշվապահություն․ Դաս 5 – Ֆինանսական հաշվետվության օգտագործողները, նշանակությունը և պարտավորությունների սահմանումը

ԱշխարհԽոհանոց
Գլխավոր›Աշխարհ›Խտացրած կաթով կեքսիկներ

Խտացրած կաթով կեքսիկներ

Հեղինակ՝ Տաթև Խաչատրյան
07/27/2020
1583
0
Share:

Բաղադրիչներ՝

  • ալյուր – 240 գր
  • կաթ – 200 մլ
  • բուսայուղ – – 200 մլ
  • ձու – 1 հատ
  • շաքարավազ – 80 գր
  • փխրեցուցիչ – 1,5 թ/գդ
  • եփված խտացրած կաթ – 0,5 տուփ
  • աղ – 1 պտղունց
  • վանիլին – 0,5 թ/գդ

Պատրաստման եղանակը

Ձուն ու շաքարավազը լցնում ենք ամանի մեջ և սկսում հարել, այնուհետև հերթով ավելացնում ենք մյուս բաղադրիչները և սկսում հարել՝ մինչև համասեռ զանգված դառնալը։

Խմորը լցնում ենք ձևամանների մեջ և յուրաքանչյուրի մեջտեղում 1-ական թեյի գդալ եփած խտացրած կաթով միջուկ դնում։ Այնուհետև միջուկի վրա լցնում ենք 1 ճ/գդ խմորը։

Ահա և վերջ😊

Նախորդ հոդվածը

Վրեժ Հակոբջանյան – «Իսկ ինչո՞ւ է ...

Հաջորդ հոդվածը

Աշխարհի ամենափոքր քանդակները բրնձի հատիկների վրա

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • ԱշխարհԺամանցԿրթական

    ՀԵտաքրքիր փաստեր քնի մասին

    07/22/2020
    Հեղինակ՝ Տաթև Խաչատրյան
  • ԱշխարհՀետաքրքիրՏՏ ոլորտ

    Ինչպես դառնալ TikTok-ի աստղ։ 7 քայլ դեպի հայտնիություն

    07/10/2020
    Հեղինակ՝ Հակոբ Փափազյան
  • ԱշխարհՀետաքրքիր

    Սիրառատ բնա՞զդ, թե՞ բանական անխղճություն (Մաս 1)

    08/27/2019
    Հեղինակ՝ Արմեն Թադևոսյան
  • ԱշխարհԱռողջապահություն

    Կորոնավիրուսով վարակվածների թիվը հատեց մեկ միլիոնի շեմը

    04/03/2020
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • Աշխարհ

    Ավստրալիայի կործանիչ հրդեհը. պատճառներն ու հետևանքները

    01/05/2020
    Հեղինակ՝ Արմեն Թադևոսյան
  • Խոհանոց

    Տորթ «Նուտելլա»

    05/13/2020
    Հեղինակ՝ Անուշ Մկրտչյան

Հետաքրքիր

  • ԿրթականՀետաքրքիր

    Եկեք աֆորիզմենք | 15 աֆորիզմ երազանքի մասին

  • Ճանաչիր ինձՆախագծեր

    Ճանաչիր ինձ – Վահրամ Ասլանյան

Գիրք

Book Cover: Սև կակաչ - Ալեքսանդր Դյումա

Սև կակաչ - Ալեքսանդր Դյումա

Լրահոս

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • 04/16/2021

    Մարիետա – «Գինին ու դու»

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 10 – Շրջանառության տեղեկագիր

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 9 – Փաստաթղթավորում, գույքագրում և փաստաթղթերի շրջապտույտ

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 8 – Գնահատում և կալկուլյացիա

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 7 – Հաշվապահական հաշվառման և հաշվային պլանի էությունը

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 6 – Կազմակերպության ակտիվներն ու դրանց գոյացման աղբյուրները

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 5 – Ֆինանսական հաշվետվության օգտագործողները, նշանակությունը և պարտավորությունների սահմանումը

  • 04/15/2021

    Մարիետա – «Անհնար հանդիպում»

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 4 – Հաշվապահական հաշվառման տեսակները, մեթոդը և նրա հիմնական տարրերը

  • 04/15/2021

    Երազիկ Վարդանյան – «Ես կլռեմ»

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 3 – Տնտեսական հաշվառման չափիչներն ու տեսակները

  • 04/15/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 2 – Հաշվապահական հաշվառման առարկան


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Լրահոս

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 2 – Աուդիտի էությունը, նպատակն ու խնդիրները

  • 04/16/2021

    Աուդիտ․ Դաս 1 – Աուդիտի ծագումը

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 11 – Հաշվապահական հաշվեկշիռ և հաշվեկշռային փոփոխությունների դասակարգումը

  • 04/16/2021

    Մարիետա – «Գինին ու դու»

  • 04/16/2021

    Հաշվապահություն․ Դաս 10 – Շրջանառության տեղեկագիր

Գիրք

Book Cover: Ոսկե բզեզը - Էդգար Ալլան Պո

Ոսկե բզեզը - Էդգար Ալլան Պո

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում: