
Բաղադրիչներ՝
- ալյուր – 240 գր
- կաթ – 200 մլ
- բուսայուղ – – 200 մլ
- ձու – 1 հատ
- շաքարավազ – 80 գր
- փխրեցուցիչ – 1,5 թ/գդ
- եփված խտացրած կաթ – 0,5 տուփ
- աղ – 1 պտղունց
- վանիլին – 0,5 թ/գդ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն ու շաքարավազը լցնում ենք ամանի մեջ և սկսում հարել, այնուհետև հերթով ավելացնում ենք մյուս բաղադրիչները և սկսում հարել՝ մինչև համասեռ զանգված դառնալը։
Խմորը լցնում ենք ձևամանների մեջ և յուրաքանչյուրի մեջտեղում 1-ական թեյի գդալ եփած խտացրած կաթով միջուկ դնում։ Այնուհետև միջուկի վրա լցնում ենք 1 ճ/գդ խմորը։
Ահա և վերջ😊
Ինչպիսի՞ն է ձեր արձագանքը
Զվարճալի
0
Օգտակար
0
Սիրելի
0
Վստահ չեմ
0