Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • Մարգարիտա Հովակիմյան

  • Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

  • Հարցազրույց Արագածոտնի մարզի Աշնակ գյուղի «Նուշ» հյուրատան հիմնադիր՝ Անի Հովհաննիսյանի հետ

  • Տաթև Սարգսյան – «ԿԿուն կամ պլանն իրագործված է»

  • Սուսաննա Զիրոյան – «Գրավիտացիա»

ԽոհանոցՀետաքրքիր
Գլխավոր›Խոհանոց›Գազարով թխվածք

Գազարով թխվածք

Հեղինակ՝ Մարիամ Գրիգորյան
06/13/2020
1260
0
Share:

Գազարով թխվածք պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

  • 2 գազար
  • 100 գր չամիչ
  • 100 գր ընկույզ
  • 100 գր մեղր
  • 1 նարինջ
  • 2 բաժակ ալյուր
  • 1 բաժակ բուսայուղ
  • կես թեյի գդալ սոդա
  • 1 ճաշի գդալ փխրեցուցիչ
  • 3 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
  • 2 ճաշի գդալ եգիպտացորենի օսլա
  • 1 բաժակ շաքարի փոշի
  • նարնջի հյութ:

Պատրաստման եղանակը՝

  • գազարները մանր քերել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկը, խառնել ստացված զանգվածը և դրան ավելացնել նույն նարնջի հյութը, խառնել
  • ստացված զանգվածին ավելացնել չամիչը և բուսայուղը, խառնել, այնուհետև ավելացնել մի փոքր տաքացրած մեղրը, նորից խառնել
  • ստացված զանգվածին ավելացնել մանրացված ընկույզը, ալյուրը, կակաոյի փոշին, օսլան, մաղով անցկացրած սոդան ու փխրեցուցիչը, խառնել ստացված զանգվածը
  • ստացված զանգվածը լցնել նախօրոք պատրաստած ձևամանի մեջ և 1 ժ 180 աստիճանի պայմաններում թխել
  • գլազուր պատրաստելու համար խառնել շաքարի փոշին և նարնջի հյութը, տաք վիճակում լցնել թխվածքի վրա, թողնել, որ սառչի:

 

 

Թեգերգազարթխվածք
Նախորդ հոդվածը

Քըրք Քըրքորյանի «Լինսի» հիմնադրամի կողմից Մայր Աթոռին ...

Հաջորդ հոդվածը

5 տարօրինակ ու սարսափելի սովորություն աշխարհից

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • Խոհանոց

    Գազարով համեղ պաշտետ | Դիետիկ սնունդ

    06/29/2020
    Հեղինակ՝ Մարիետա Մելոյան
  • Խոհանոց

    Կաթնաշոռով և բանանով դիետիկ թխվածք

    01/16/2020
    Հեղինակ՝ Հակոբ Փափազյան
  • ԱշխարհՀետաքրքիրՏՏ ոլորտ

    Instagram-ում նոր գործառույթ է հայտնվել

    02/11/2020
    Հեղինակ՝ Արմեն Թադևոսյան
  • ՀետաքրքիրՄշակույթ

    Բառեր և՛ թուրքերենում և՛ հայերենում

    08/16/2020
    Հեղինակ՝ Ասյա Գևորգյան
  • ԱշխարհՀետաքրքիր

    Խառնվածքի տիպերը

    05/20/2020
    Հեղինակ՝ Սուսաննա Գևորգյան
  • ԱշխարհԱրվեստՀետաքրքիր

    Սթիվեն Քինգ.Ոչ հայտնի փաստեր հանրահայտ գրողի մասին

    08/07/2020
    Հեղինակ՝ Newsflow Support

Ձեզ կհետաքրքրի

  • ՄտքերՆախագծեր

    Սերգ Հարությունյան – «Քեզ մտածելիս»

  • ԱշխարհԺամանցՀետաքրքիր

    Վերադարձ դեպի 90-ականներ և 2000-ականներ, հիշենք մանկությունը

Գիրք

Book Cover: Վերջին ուսուցիչը - Վարդգես Պետրոսյան

Վերջին ուսուցիչը - Վարդգես Պետրոսյան

Լրահոս

  • 02/21/2021

    Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • 02/21/2021

    ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • 02/21/2021

    Մարգարիտա Հովակիմյան

  • 02/17/2021

    Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • 02/17/2021

    Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • 02/15/2021

    Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • 02/14/2021

    Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

  • 02/08/2021

    Հարցազրույց Արագածոտնի մարզի Աշնակ գյուղի «Նուշ» հյուրատան հիմնադիր՝ Անի Հովհաննիսյանի հետ

  • 02/06/2021

    Տաթև Սարգսյան – «ԿԿուն կամ պլանն իրագործված է»

  • 02/05/2021

    Սուսաննա Զիրոյան – «Գրավիտացիա»

  • 02/03/2021

    Համավարակը բացի պրոբլեմներ ստեղծելուց նաև նոր հնարավորություններ ցույց տվեց մեզ / Գարիկ Աղասյան

  • 01/29/2021

    Արման Սարգսյան – «Մեր հայրենի՞ք …»

  • 01/24/2021

    Պարույր Սեվակին

  • 01/24/2021

    Թղթի արտադրությունից մինչև սահմանապահ շների բուծում. Չարենցավանում նոր արտադրամաս` 1000 աշխատատեղով

  • 01/24/2021

    Լուսիկ – «ՄիՕրինակ կարոտ»


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Վիճակագրություն

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում:
Մենք օգտագործում ենք «Cookie»-ներ, այցելությունները վերլուծելու և կայքի աշխատանքը բարելավելու համար:
Լավ Ավելին
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled

A platform for everyone

SAVE & ACCEPT