Պատրաստեք մեզ հետ` տորթ սնիկերս

Բաղադրիչներ

Ձու- 7 հ.

Շաքարավազ- 2.5 բաժակ( 250 գ)

Կարագ- 450 գ

Սոդա- 1 թեյի գդալ

Օսլա- 1ճաշի գդալ

Վանիլ

Ալյուր- 3 բաժակ (250 գ)

Գետնանուշ- 1,5 բաժակ (250 գ)

Խտացրած կաթ- 2 տուփ

 

Պատրաստման եղանակը

Խմոր- Կարագը հալեցնել, ավելացնել  1.5 բաժակ շաքարավազը, թողնել մի փոքր սառչի: Այնուհետև ավելացնել ձվի դեղնուցը և հարել, որ դառնա գոգլի, ավելացնել սոդան, վանիլը, ալյուրը և հունցել խմորը:Թողնել հանգստանա:

Բեզե- Ձվի սպիտակուցին ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ և 1 ճաշի գդալ օսլա: Հարել որպեսզի դառնա բեզե:

Խմորը բաժանել 3 մասի: 1 մասը բացել յուղած թղթի վրա, վրան քսել 1/3 բեզեն և ավելացնել 1/3 մանր կտրատած գետնանուշը: Եփել 200 ցելսուս ջերմաստիճանում:

Կրեմ- Խտացրած կաթը եռացնել 2 ժամ, ավելացնել 200 գ կարագը, վանիլը և հարիչով հարել:

Բարի ախորժակ:

 

 

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ