Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • Մարգարիտա Հովակիմյան

  • Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

  • Հարցազրույց Արագածոտնի մարզի Աշնակ գյուղի «Նուշ» հյուրատան հիմնադիր՝ Անի Հովհաննիսյանի հետ

  • Տաթև Սարգսյան – «ԿԿուն կամ պլանն իրագործված է»

  • Սուսաննա Զիրոյան – «Գրավիտացիա»

Խոհանոց
Գլխավոր›Խոհանոց›Տորթ Նեգրի Ժպիտ

Տորթ Նեգրի Ժպիտ

Հեղինակ՝ Ավո Ավետիսյան
09/07/2019
2434
0
Share:

Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝ The disintegrator -1 tsp + սոդա – Ալյուր – 2 հատ վանիլին For meringue. – Սուրբ – 200 գր – ձվի սպիտակ – 6 հատ – վանիլին եւ շշուկ աղ:

Դեղնուց – 6 հատ, շաքարավազ – 200 գ, կարագ – 100 գ, կակաո – 2 -3 թ․ գ, փխրեցուցիչ – 1 թ․ գ, սոդա – 1 թ․ գ, ալյուր, վանիլին Բեզեի համա ՝ ձվի սպիտակուց – 6 հատ, շաքարավազ – 200 գ Գլազուրի համար` շոկոլադ – 200 գ, կարագ – 50 գ:

Պատրաստման եղանակը

Շաքարը ձեռքով հարել դեղնուցի հետ, 20 րոպե հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կարագը, վանիլինը կակաոն և հարել այնքան մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:

Կրեմի համար ձվի սպիատակուցը դնել կաթսայի մեջ, այնուհետև դնել գոլորշու վրա (մարմանդ կրակի տակ) և դանդաղ հարել հարիչով 20 րոպե, այդ ընթացքում աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը: Այնուհետև թողնել, որ սառչի և քսել խմորի վրա: Գլազուրի համար շոկոլադը տաքացնել, վրան ավելացնել կարագը: Խառնել, որպեսզի լինի միասեռ: Այնուհետև զգուշությամբ քսել թխվածքի վրա:

Թեգերcakekitchensmile
Նախորդ հոդվածը

«Motorola Moto One Zoom» 4 տեսախցիկ և ...

Հաջորդ հոդվածը

Ի՞նչ անել, եթե կատուն ճանկռում է կահույքը

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • Խոհանոց

    Պատրաստում ենք պանրային ֆոնդյու

    08/12/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • Խոհանոց

    Հավի մսով կոտլետ

    09/16/2019
    Հեղինակ՝ Ավո Ավետիսյան
  • Խոհանոց

    Պատրաստեք մեզ հետ` տորթ սնիկերս

    08/19/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • ԽոհանոցԿրթական

    Ինչ սննդամթերք է օգտակար հանգիստ քնի համար

    08/19/2019
    Հեղինակ՝ Ավո Ավետիսյան
  • Խոհանոց

    Համեղ մրջնաբուն

    08/20/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան
  • Խոհանոց

    Շոկոլադե կոկտեյլ

    08/16/2019
    Հեղինակ՝ Զառա Առաքելյան

Ձեզ կհետաքրքրի

  • ԿրթականՀետաքրքիր

    Սիրառատ բնա՞զդ, թե՞ բանական անխղճություն (Մաս 3)

  • ԱշխարհԱրվեստՀետաքրքիր

    7 ռետրո ոճով իրեր, որոնք ստեղծվել են հնի ու նորի համադրության արդյունքում

Գիրք

Book Cover: Վերջին ուսուցիչը - Վարդգես Պետրոսյան

Վերջին ուսուցիչը - Վարդգես Պետրոսյան

Լրահոս

  • 02/21/2021

    Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • 02/21/2021

    ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • 02/21/2021

    Մարգարիտա Հովակիմյան

  • 02/17/2021

    Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • 02/17/2021

    Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • 02/15/2021

    Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • 02/14/2021

    Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

  • 02/08/2021

    Հարցազրույց Արագածոտնի մարզի Աշնակ գյուղի «Նուշ» հյուրատան հիմնադիր՝ Անի Հովհաննիսյանի հետ

  • 02/06/2021

    Տաթև Սարգսյան – «ԿԿուն կամ պլանն իրագործված է»

  • 02/05/2021

    Սուսաննա Զիրոյան – «Գրավիտացիա»

  • 02/03/2021

    Համավարակը բացի պրոբլեմներ ստեղծելուց նաև նոր հնարավորություններ ցույց տվեց մեզ / Գարիկ Աղասյան

  • 01/29/2021

    Արման Սարգսյան – «Մեր հայրենի՞ք …»

  • 01/24/2021

    Պարույր Սեվակին

  • 01/24/2021

    Թղթի արտադրությունից մինչև սահմանապահ շների բուծում. Չարենցավանում նոր արտադրամաս` 1000 աշխատատեղով

  • 01/24/2021

    Լուսիկ – «ՄիՕրինակ կարոտ»


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Վիճակագրություն

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում:
Մենք օգտագործում ենք «Cookie»-ներ, այցելությունները վերլուծելու և կայքի աշխատանքը բարելավելու համար:
Լավ Ավելին
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Always Enabled

A platform for everyone

SAVE & ACCEPT