Տորթ Նեգրի Ժպիտ

Բաղադրամասեր

Խմորի համար ՝ The disintegrator -1 tsp + սոդա – Ալյուր – 2 հատ վանիլին For meringue. – Սուրբ – 200 գր – ձվի սպիտակ – 6 հատ – վանիլին եւ շշուկ աղ:

Դեղնուց – 6 հատ, շաքարավազ – 200 գ, կարագ – 100 գ, կակաո – 2 -3 թ․ գ, փխրեցուցիչ – 1 թ․ գ, սոդա – 1 թ․ գ, ալյուր, վանիլին Բեզեի համա ՝ ձվի սպիտակուց – 6 հատ, շաքարավազ – 200 գ Գլազուրի համար` շոկոլադ – 200 գ, կարագ – 50 գ:

Պատրաստման եղանակը

Շաքարը ձեռքով հարել դեղնուցի հետ, 20 րոպե հարելուց հետո ավելացնել ալյուրը, սոդան, փխրեցուցիչը, կարագը, վանիլինը կակաոն և հարել այնքան մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Եփել ջեռոցում 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20 րոպե:

Կրեմի համար ձվի սպիատակուցը դնել կաթսայի մեջ, այնուհետև դնել գոլորշու վրա (մարմանդ կրակի տակ) և դանդաղ հարել հարիչով 20 րոպե, այդ ընթացքում աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը: Այնուհետև թողնել, որ սառչի և քսել խմորի վրա: Գլազուրի համար շոկոլադը տաքացնել, վրան ավելացնել կարագը: Խառնել, որպեսզի լինի միասեռ: Այնուհետև զգուշությամբ քսել թխվածքի վրա:

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ