Աղցան ՝ քամած մածունով


Բաղադրամասեր

250 գ մածունին ՝ աղ,

Սպիտակ փոշի պղպեղ

200 գ թթվասեր,

1 հատ մեծ վարունգ,

2 պճեղ սխտոր,

սամիթն, աղն ու պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի


Պատրաստման եղանակը

Մածունն ու թթվասերը խառնել: Վարունգն ու սամիթը մանր կտրատել: Խառնել այս ամենը, աղ, պղպեղ ցանել: Ավելացնել նաև ճզմած սխտորը, խառնել ու մատուցել: Ցանկության դեպքում կարող եք վրան նռան հատիկներ շարել ՝ ավելի գեղեցիկ տեսք ստանալու համար:

 

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ