Newsflow

Top Menu

Main Menu

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ

Logo

Newsflow

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
    • Նորաձևություն
    • Ռազմական
    • Շոուբիզնես
    • Խոհանոց
    • Սպորտ
    • ՏՏ ոլորտ
  • Նախագծեր
    • Ճանաչիր ինձ
    • Ազատ խոսք
    • Գյուղից Գյուղ
    • Մտքեր
    • Գրքեր
    • Ճախրող երազանքներ
  • Կրթական
    • Գիտական
    • Առողջապահություն
    • Բնություն
    • Արվեստ
    • Իրավունք
    • Մշակույթ
  • Հետաքրքիր
    • Ժամանց
    • Խնամք
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
  • Անա Մարիա – «Ես քո փոխարեն»

  • Ժենյա Եղիկյան – «Երեք բազում կետ»

  • «Սպարտակ Հայկի Ասատրյանին» -Ֆարիդա Մալխասյան

  • Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • Մարգարիտա Հովակիմյան

  • Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

Խոհանոց
Գլխավոր›Խոհանոց›Աղցան Կապրեսե

Աղցան Կապրեսե

Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
12/05/2019
2245
0
Share:

Բաղադրիչներ


  • լոլիկ չերրի – 400 գր
  • պանիր մոցարելլա – 1 տուփ
  • ձիթապտուղ կանաչ – 1 տուփ
  • ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
  • սոուս բալզամիկ – 1 ճ/գ
  • ռեհան – 1 կապ

Պատրաստման եղանակ


Կապրեզե աղցանը շատ հայտնի է, և տնտեսուհիները հաճախ են այն պատրաստում: Սակայն աղցանի հենց այս տեսքը կարծես ստեղծված լինի ամանորյա սեղանի համար: Չերրի տեսակի լոլիկը, մոցարելլայի մանր գլխիկներն ու ձիթապտղի հատիկներն ասես տոնածառի խաղալիքներ լինեն, իսկ ռեհանը` ամանորյա պսակաձև զարդ:

Անցնենք պատրաստմանը:

 

  1. Լոլիկները լվանում ու չորացնում ենք: Մանր գլխիկներով Մոցարելլա պանիրը հանում ենք տուփից ու թղթե անձեռոցիկով չորացնում ենք (մենք օգտագործել ենք «Պրեզիդենտ» Մոցարելլան):
  2. Ռեհանի տերևները լվանում, չորացնում և բաժանում ենք ոչ մեծ ճյուղերի:
  3. Ռեհանի ճյուղերը շրջանաձև դասավորում ենք մատուցվող մատուցամանի մեջ:
  4. Լոլիկը, պանիրն ու ձիթապտուղները շրջանաձև դասավորում ենք ռեհանի տերևների վրա:
  5. Ձիթայուղը խառնում ենք բալզամիկ սոուսի հետ և համեմում ենք աղցանը ստացված սոուսով:

Ի դեպ, բազմաթիվ այլ տոնական աղցաններ կարող եք գտնել մեր կայքում, պատրաստել ու զարմացնել ձեր հյուրերին:


 

Նախորդ հոդվածը

«Պարգևիր ժպիտ» բարեգործական ծրագիր

Հաջորդ հոդվածը

Սելֆին օգտակար է ինքնագնահատականի բարձրացման համար

Share:

Վերջին նորությունները Ավելին՝ հեղինակից

  • Խոհանոց

    Ամանորյա աղցան

    12/26/2019
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • ԺամանցԽոհանոց

    Շոկոլադե գլինտվեյն

    06/22/2020
    Հեղինակ՝ Տաթև Խաչատրյան
  • Խոհանոց

    Գազարով համեղ պաշտետ | Դիետիկ սնունդ

    06/29/2020
    Հեղինակ՝ Մարիետա Մելոյան
  • ԱռողջապահությունԽոհանոց

    17 մթերք սրտի առողջության համար (ինֆոգրաֆիկ)

    05/23/2020
    Հեղինակ՝ Սվետա Խաչատրյան
  • Խոհանոց

    Աղցան ՝ քամած մածունով

    11/15/2019
    Հեղինակ՝ Արտյոմ Օհանյան
  • ԳիտականԽոհանոցՀետաքրքիր

    Դառը շոկոլադ…

    08/06/2020
    Հեղինակ՝ Newsflow Support

Հետաքրքիր

  • ԺամանցԿրթականՀետաքրքիր

    Փաստեր Եգիպտոսի մասին

  • Հարցազրույց

    Թղթի արտադրությունից մինչև սահմանապահ շների բուծում. Չարենցավանում նոր արտադրամաս` 1000 աշխատատեղով

Գիրք

Book Cover: Ալքիմիկոսը - Պաուլո Կոելյո

Ալքիմիկոսը - Պաուլո Կոելյո

Լրահոս

  • 03/05/2021

    Անա Մարիա – «Ես քո փոխարեն»

  • 03/04/2021

    Ժենյա Եղիկյան – «Երեք բազում կետ»

  • 03/04/2021

    «Սպարտակ Հայկի Ասատրյանին» -Ֆարիդա Մալխասյան

  • 02/21/2021

    Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • 02/21/2021

    ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

  • 02/21/2021

    Մարգարիտա Հովակիմյան

  • 02/17/2021

    Երիտասարդ գրողների ընտանիք

  • 02/17/2021

    Անա Մարիա -«Անվերնագիր»

  • 02/15/2021

    Տիգրան Ասլանյան – «ԱՌԱՋԻՆ ՍԵՐԸ ՉԻ ՄՈՌԱՑՎՈՒՄ` ԻՆՉ ԷԼ ԼԻՆԻ»

  • 02/14/2021

    Ճանաչիր ինձ – Մարգար Սարիբեկյան

  • 02/08/2021

    Հարցազրույց Արագածոտնի մարզի Աշնակ գյուղի «Նուշ» հյուրատան հիմնադիր՝ Անի Հովհաննիսյանի հետ

  • 02/06/2021

    Տաթև Սարգսյան – «ԿԿուն կամ պլանն իրագործված է»

  • 02/05/2021

    Սուսաննա Զիրոյան – «Գրավիտացիա»

  • 02/03/2021

    Համավարակը բացի պրոբլեմներ ստեղծելուց նաև նոր հնարավորություններ ցույց տվեց մեզ / Գարիկ Աղասյան

  • 01/29/2021

    Արման Սարգսյան – «Մեր հայրենի՞ք …»


Կայքի հետ աշխատանք

Հետադարձ կապի, նյութ ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գիրք ուղարկելու համար սեղմեք այստեղ

Գովազդ պատվիրելու համար սեղմեք այստեղ

 

Գաղտնիության քաղաքականություն

«Cookie»

Լրահոս

  • 03/05/2021

    Անա Մարիա – «Ես քո փոխարեն»

  • 03/04/2021

    Ժենյա Եղիկյան – «Երեք բազում կետ»

  • 03/04/2021

    «Սպարտակ Հայկի Ասատրյանին» -Ֆարիդա Մալխասյան

  • 02/21/2021

    Գրիգոր Մաչանենց Բաբախանյան- «Քաղաք հասուն ու մոլորուն»

  • 02/21/2021

    ԳՕԳՕ Բանաստեղծը- «Անվերնագիր»

Գիրք

Book Cover: Սպանություն  Մորգ փողոցում - Էդգար  Ալլլան Պո

Սպանություն Մորգ փողոցում - Էդգար Ալլլան Պո

  • Գլխավոր
  • Աշխարհ
  • Նախագծեր
  • Կրթական
  • Հետաքրքիր
  • Հարցազրույց
  • Հետադարձ կապ
© 2019-2021 NEWSFLOW | Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են | Կայքում արտահայտված կարծիքները պարտադիր չէ, որ համընկնեն կայքի խմբագրության տեսակետի հետ: | Մեջբերումներ անելիս հղումը newsflow.am-ին պարտադիր է: | Կայքի հոդվածների մասնակի կամ ամբողջական հեռուստառադիոընթերցումն առանց newsflow.am-ին հղման արգելվում է: | Գովազդների բովանդակության համար կայքը պատասխանատվություն չի կրում: