Իտալական ոճով լցոնված լոլիկ

Քիչ կալորիականությամբ, հեշտ պատրաստվող  և ամենակարևորը՝ թարմ ու համեղ:

Բաղադրամասեր

  • Լոլիկ                                    2 հատ
  • Պանիր մոցարելլա         100-150 գրամ
  • Թարմ ռեհան
  • Բալզամիկ քացախ
  • Ձիթայուղ
  • Աղ

Պատրաստման եղանակը
Պատրաստել անհրաժեշտ բաղադրամասերը: Լվանալ լոլիկն ու ռեհանը

Պանիրն ու լոլիկը կտրատել այնպես, ինչպես ցուցադրված է լուսանկարում

Պանիրը դնել լոլիկի կտրատված հատվածներում

Հետո դնել ռեհանը և աղ ավելացնել

Ավելացնել ձիթայուղը և բազիլիկի քացախը
Նախուտեստը պատրաստ է
Բարի Ախորժակ

Ձեզ նույնպես կարող է դուր գալ